Pop-Rock in het Nederlands
Een 5 koppige Mechelse band die nu reeds een 7-tal jaar kleine en grote podia afschuimt met een muziekset vol Nationale en Internationale Rock covers.
TOLK is echter geen gewone coverband. De groep tolkt al zijn nummers naar het Nederlands. Engelse rock/pop hits worden nieuwe nummers, dit alles met een hard, grappig of melancholisch kantje. De pareltjes uit het BelPop arsenaal en hits uit de Lage Landen worden natuurlijk niet vergeten, al dan niet ver'TOLK't naar het Vlaams.
Tolk brengt u een muzikale, Nederlandstalige trip van rockhits waarbij niemand onberoerd kan blijven.
Lieven VDB . Zang & Gitaar
Derrick VV . Bas
Koen M . Drums
Pat D . Zang & Keys
Jeroen DH . Zang & Gitaar​​​​​​​
EEn greep uit onze playlist van 2023
Omwille van de aanhoudende covid-19 crisis was Tolk genoodzaakt om gedurende enkele maanden (corona-proof) vanop afstand maar toch samen te werken aan EEN EIGEN NUMMER om de frustratie van deze eindeloze periode van zich af te schrijven.
DE covid-19 single 'eindeloos' werd 2 januari 2021 uitgebracht op social media en nadien op de verschillende muziek-streaming diensten.
Eindeloos is EEN single die opgenomen, geproduced en gemixt werd in Tolk's eigen homestudio te Mechelen. dit, ter gelegenheid, met Lore vdb. als leadvocal.
Hartelijk Dank aan guy buys (co-productie en mix) & Koen Merckx  (Drum tracks).
Tolk is en blijft een live coverband! Beschouw deze single dus als een noodzakelijke muzikale zijsprong in een verplichte quarantaine.
Back to Top