Pop-Rock in het Nederlands
Engelse pareltjes worden vertaald. De klassiekers van de Lage Landen worden daarbij niet vergeten! ... Dit alles met een hard, grappig of melancholisch kantje!
Ontstaan eind 2015 ... Vrienden uit (groot)Mechelen die na de nodige gezins-(uitbreidings)toestanden weer zin hadden om samen muziek te maken ...
Lieven VDB . Zang & Gitaar
Derrick VV . Bas
Koen M . Drums
Pat D . Zang & Keys
Jeroen DH . Zang & Gitaar​​​​​​​
Omwille van de aanhoudende covid-19 crisis was Tolk genoodzaakt om gedurende enkele maanden (corona-proof) vanop afstand maar toch samen te werken aan EEN EIGEN NUMMER om de frustratie van deze eindeloze periode van zich af te schrijven.
DE covid-19 single 'eindeloos' werd 2 januari 2021 uitgebracht op social media en nadien op de verschillende muziek-streaming diensten.
Eindeloos is EEN single die opgenomen, geproduced en gemixt werd in Tolk's eigen homestudio te Mechelen. dit, ter gelegenheid, met Lore vdb. als leadvocal.
Hartelijk Dank aan guy buys (co-productie en mix) & Koen Merckx  (Drum tracks).
Tolk is en blijft een live coverband! Beschouw deze single dus als een noodzakelijke muzikale zijsprong in een verplichte quarantaine.
Een greep uit de nederlandstalige playlist van tolk
Foo Fighters . The Dandy Warhols . E.Clapton . Queens of the stone age . Blur . Bastille . SNOW Patrol . Arcade Fire . Stereophonics . Liquido . Simple Minds . Crowded House . PLACEB0 . Muse ...  
Gorki . The Scene . De Mens . 2Takt . Tröckener Kecks . NOORDKAAP ...
Back to Top